Tjejresor till Israel

Det här är en skräddarsydd gruppresa för kvinnor där Du får uppleva ett axplock av det bästa som landet Israel har att erbjuda under ledning av guide med lång Israel erfarenhet.
Under fem fullspäckade dagar reser gruppen ( ca 10 personer) runt i en privat minibuss där resrutten är minutiöst planerad och de byar och städer som besöks har alla en speciell historia
och unik karaktär.

“Staden som aldrig sover”, Medelhavets Restaurang Metropol,”Den Vita staden” , “En korsning mellan Barcelona och New York”, “ Medelhavets coolaste stad”, “Världens vegan huvudstad”. Ja,
Tel Aviv har många namn och med dess puls, perfekta varma medelhavsklimat, sandstränder mitt i stan, otroliga restaurang scen, rika kultur liv, UNESCO erkänd arkitektur, färggranna marknader gör det staden till ett fantastiskt resmål. Här tillbringar vi några dagar för att få ta del av lite av vad “ Medelhavets Manhattan” erbjuder.

Vi fortsätter till det betydligt äldre, religiösare syskonet där 3 världsreligioner möts; Jerusalem. Här guidas vi igenom historien och många av stadens religiösa platser besöks.
Resan fortsätter ner till jordens lägsta punkt och salta bad i Döda Havet samt vandring uppför ökenklippan Masada före soluppgång.

Israels mat och restaurangscen är världsberömd och varje måltid är noga utvald för att du under resan ska få prova och njuta av Israels varierande kök med färska råvaror som gemensam nämnare.

Alltifrån hotell till naturupplevelser är noga utvalt för att Du som resenär ska få uppleva så mycket roligt och intressant som möjligt under dessa fem intensiva dagar. Det är en “ All Inclusive Resa” för den kräsna livsnjutaren!

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig för mer info.